bluestep100

Vi tar kontakt med deg

Registrer deg i skjemaet under så tar vi kontakt for en uforpliktende prat.

OBS! Husk at for å få tilgang til Sistesjanselånet må du eller ektefelle/samboer eie bolig/leilighet/fritidsbolig. Det er gratis å spørre!

Fornavn:*
Etternavn:*
E-post:*
Telefon:*
Vilkår:*

ssl300
*Rente fra 5,0% til 11,0%. Her vist med 5,0%. Effektiv rente i henhold til Forbrukerombudets retningslinjer for markedsføring av boliglån er 6.7%, 2 mill o/25 år, totalt kr 3.817.360

Får du ikke lån?

Her er det muligheter så les videre!sistesjanselanet

Har du søkt om kredittkort, forbrukslån, refinansieringslån eller boliglån og bare fått avslag på søknadene?

Når du søker om boliglån, forbrukslån, billån og kredittkort blir du alltid sjekket om du har inkassokrav registrert på ditt personnummer. Det samme gjelder for samboer eller ektefelle. Dersom du/dere er registrert med et eller flere slike krav vil du som hovedregel få avslag på lånesøknader hos alle banker/kredittselskaper.

Om du søker i flere banker blir det ikke bedre for deg av den grunn. Og kan være flere grunner til at banker sier nei når du søker lån. Du kan jo ha alt for mye gjeld eller for mange lån. Kanskje for liten inntekt eller en kombinasjon av mange purringer og dårlig økonomistyring? Banken kan også si nei til refinansiering selv om du ikke har inkasso.

Refinansiering er egentlig bare at du flytter gjelden din fra en part over til en annen part. Det som er fordelen her er at du kan refinansiere boliglånet og ta med flere smålån og kredittkort til ett rimeligere lån. På den måten får du ned gebyrer på flere regninger over til kun én regning og har kun denne å forholde deg til.

Les mer om SistesjanseLånet her!

Det kan være hjelp å få!

  • Dersom du/eller din ektefelle/samboer eier egen bolig eller fritidsbolig, så kan dere lese videre om SistesjanseLånet.
  • Det er ikke krav at du har inkasso, det holder at banken har sagt NEITAKK.

Dersom du allerede eier en bolig eller en fritidsbolig kan det innvilges refinansiering til andre formål enn boligkjøp ved å bruke boligen som sikkerhet for lånet. Du kan også benytte boligen din som sikkerhet for refinansiering av dyrere lån og gjeld og dermed redusere de månedlige kostnadene, men like ofte handler det om oppussinger, investeringer eller realisering av drømmer. Vi legger oss ikke opp i hva du velger, så lenge du har råd til lånet. Du kan få innvilget lån fra 250 000 kr opp til 85 % av markedsverdien på boliger og 75 % av markedsverdien på fritidsboliger.

Registrer ditt navn, mailadresse og telefonnummer på kontakskjemaet så tar BlueStep direktekontakt for en uforpliktende prat. Det er gratis å spørre!