Vi tar kontakt med deg

Registrer deg i skjemaet under så tar vi kontakt for en uforpliktende prat.

OBS! Husk at for å få tilgang til Sistesjanselånet må du eller ektefelle/samboer eie bolig/leilighet/fritidsbolig. Det er gratis å spørre!

Fornavn:*
Etternavn:*
E-post:*
Telefon:*
Vilkår:*

ssl300

Hvem hjelper deg?sistesjanselanet

  • BlueStep tenker annerledes. De er spesialister på refinansiering av vanskelige økonomiske situasjoner, uansett årsak.
  • BlueStep Finans tilbyr boliglån til låntakere som kan ha problemer med å få boliglån hos tradisjonelle norske långivere. De er en av Skandinavias ledende spesialistlångiver og er ofte det beste alternativet hvis du har problemer med å få boliglån i Norge.
  • BlueStep aksepterer flere låntakere enn tradisjonelle boliglånsinstitusjoner i Norge.
    Det betyr større muligheter for flere. Du kan låne på din eksisterende bolig eller for å kjøpe en ny bolig. Et lån fra BlueStep kan anvendes til hvilket som helst formål – det er opp til deg
  • BlueStep tilbyr gode boliglånsløsninger, og de er fast bestemt på å gi alle kunder førsteklasses service under alle omstendigheter.

Kan du tilby god nok sikkerhet så kan vi som regel tilby et lån.

Registrer ditt navn, mailadresse og telefonnummer her så tar BlueStep kontakt for en uforpliktende prat.
Effektiv rente i henhold til Forbrukerombudets retningslinjer for markedsføring av dette lånet er 6.79% ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr. 1.895.969, totalt kr 3.895.969.

Refinansiering er egentlig bare at du flytter gjelden din fra en part over til en annen part. Det som er fordelen her er at du kan refinansiere boliglånet og ta med flere smålån og kredittkort til ett rimeligere lån. På den måten får du ned gebyrer på flere regninger over til kun én regning og har kun denne å forholde deg til.

Dersom du allerede eier en bolig eller en fritidsbolig kan det innvilges refinansiering til andre formål enn boligkjøp ved å bruke boligen som sikkerhet for lånet. Du kan også benytte boligen din som sikkerhet for refinansiering av dyrere lån og gjeld og dermed redusere de månedlige kostnadene, men like ofte handler det om oppussinger, investeringer eller realisering av drømmer. Vi legger oss ikke opp i hva du velger, så lenge du har råd til lånet. Du kan få innvilget lån fra 250 000 kr opp til 85 % av markedsverdien på boliger og 75 % av markedsverdien på fritidsboliger.

Registrer ditt navn, mailadresse og telefonnummer på kontakskjemaet så tar BlueStep direktekontakt for en uforpliktende prat. Det er gratis å spørre!